Referenser & Idéer för det där extra i livet som lägger guldkant på vardagen 


 Bli inspirerad & upptäck mångfalden i inrednings stilarna  

Modern, excentrisk och ändå gemytligt hem. Trendfärgerna grått beige och svart ger en diskret känsla av välbefinnande och jag tycker de blir ännu bättre i kombination med vackra och nobla trä toner, den ombonade gemytligheten passande för starka karaktärer.Den eleganta stilen är alltid värd en blick. Inredningsstilen för den eviga gemytligheten som står över alla kortlivade modetrender, jag jobbar med framträdande dekorationer av olika material och varma färger som skapar en tidlösa inredningsstil som uttrycker personlighet och trofasthet.


Romantisk och flickaktigt, Blommigt, pastellfärger, olika material och olika trämöbler kombineras med moderna dekorationsobjekt och skapar en enastående och fantastisk rumskänsla. Mod att kombinera nytt och gammalt, det passar främst de som tycker om shabby-chic livsstilen som värdesätter originalitet mera än perfektion. En charmant och positiv karaktär.

 Sportligt elegant inredningsdesign


Guld och gult gör att rummen ser extravaganta, yppiga, ädla, inbjudande och samtidigt lyxiga ut och skapar ett behagligt hem. Enligt min mening kan man på ett utmärkt sätt använda guld toner i den moderna och den eleganta inredningsstilen samt även i mixen av dessa två. Genom att kombinera guld tonerna med fina färgnyanser ger det en speciell häftig effekt. 


Drömmer du om frihet, individualitet, trygghet och att bo stilfullt. Med en helhetsplanering som är en harmonisk helhet från första skiss ända till ett hem där man trivs och har den sköna hemkänslan. Jag gör så att helheten; huset, rummen, och uterummen passar ihop och skapar en grundstil som du kan njuta av under många år och som lätt kan kostnadseffektivt anpassas enligt livsstils- eller årstidsdekorationer. 


Naturtoner gör ett rum levande och samtidigt gemytligt. När man på att bra sätt kombinerar material och toner ger de avkoppling och en tidlös stil. Jag lägger stort värde på belysningen som är otroligt viktig för stämningen.


Glamour-öppna ridån! Den här stilen glänser, klär i siden och sammet och speglar sig i guld och silver. I Glamour stilen handlar det om den STORA drömmen och passar inte till de som tycker om den industriella trenden. När jag inreder i Glamour stilen använder jag stora speglar och kristallkronor (gärna äkta antika), tunga soffor, tapeter med mönster, stora bilder och olika vaser.


Den klassiska stilen-tidlös men anpassad till nuet. Min inredning i denna stil gällande möbler, kakel och golv är ren och enkel. Det här gör att man med textiler och dekorationer på ett lätt och kostnadseffektivt sätt löpande kan ge rummen ett nytt utseende och känsla. På detta sätt är man under flera år oberoende av en bestämd stilriktning, färg eller design när dina rum löpande kan anpassas till din livsstil.


Den rena stilen-klara linjer och möbler, praktiskt för modern estetik och prydlighet. Vid inredningen lägger jag vikt vid att glas och glänsande ytor används samt anpassningen av dessa i färgtonerna.


Den fria stilen-lekfull och flexibel. Barn och ungdoms rum är alltid en utmaning, här lägger jag speciellt vikt på barnens och ungdomarnas möjlighet att utveckla sig samt på att rummets inredning växer med dem. En grundinredning som sätter sin prägel och stil men det är de personliga memorialerna som ger rummet sin lyster.


Den puristiska stilen sätter fysiska rummet i förgrunden, man använder bara de absolut nödvändiga möblerna minimalt med dekoration och klara färger. Beroende på möjlighet så definieras rummet av diskreta färger som är naturliga. Jag lägger vikt på att allt som hör vardagen till fungerar och finns och att designen är okomplicerad.


Pop Art-kraftiga färger och konst samt posters präglar rummet. Dessa rum passar för imponerande personer som tycker om äventyr. Enligt smak kan ett rum dekoreras i olika mönster, färger, möbler och med olika stilbrott. Pop Art rummet blir personligt när de nya och gamla personliga föremålen hittar sin plats.


Den skandinaviska stilen bjuder på livsglädje och kärlek för detaljer. Det finns olika sätt på vilken men kan beskriva den skandinaviska stilen dels den modernt möblerade som betonar rätlinjighet och design och dels den lek- och kärleksfulla som innehåller antika möbler, mönster och spets. Det är blandningen, lättheten och den stora kärleken för naturen som präglar skandinavisk look.

 


Modern country i kombination med Landhaus skapar gemytlighet i rummen. Varma färger, naturliga textiler som linne och leder, trä och sten är karakteristiska för denna stilriktning. Enligt smakriktning dekorerar jag gärna med mycket kuddar och använder romantisk dekoration som jag ställer diskret i bakgrunden.

 


Ge ny glans åt en äldre fastighet. Klicka här om du vill kontakta mig