Planering, inredning och genomförande - vad erbjuder jag dig


Allt från första idé till  WOW-effekten 

Du vill ha en smakfull inredning men saknar idéer? Eller så har du redan en konkret föreställning men inte tid att omsätta den? Kanske vill du också presentera din fastighet så profitabelt som möjligt? Jag står till tjänst med professionell hjälp och verktyg.

Jag kan skapa ett hem med individuell må-bra-känsla eller designa ett modernt och uttrycksstarkt affärsutrymme, från planering till genomförande. 


Mina tjänster:

-Inredningsdesign: rums och färg koncept, belysning, möbler och accessoarer.

-3D Virtuell Planering: Visuell planering enligt dina önskemål. Tilläggs service till den virtuella planeringen är: lista på använda inredningsobjekt samt leverantörer, beställning och leverans av använda inredningsobjekt samt nyckel i hand leverans av inredningsprojekt

-3D Virtuell rundvandring och film: Individuella virtuella realitetsplaner för individuella rum, lägenheter, hus och affärsutrymmen samt objekt som ännu är i planeringsfasen

-Onlinerådgivning: personlig rådgivning per e-post eller telefon – Inrednings tipps och collage för att inreda själv och med uppgifter om inköpsställen.

-Rumsindelning: Baserat analys av de olika faktorerna så som ljus, storlek, osv. beräknar jag en optimal, individuell rumsindelning.

-Färgkoncept: Passande grundtoner som är lätta att kombinera med.

-Möbler, belysning & dylikt: Förslag och idéer på olika möjligheter baserat på din individuella budget.

-Snabbhjälp genom Skype-Chat: snabb hjälp för mindre dekorationsprojekt t.ex. Fest och högtidsdekorationer även inkluderande blomsterdekorationer osv.

-Homestaging: Styling och dekoration av objekt som är till salu för att maximera försäljningspriset och minimera försäljningstiden.

-Eventdekoration: Dekoration för olika tillställningar och fester.

-Stilrådgivning: Fastställande av personlighet och smakinriktning som utgångspunkt för din inredning

-Löpande inrednings prenumeration, dekoration baserat på säsong och trender: Ny dekoration alla årstider, olika trender och livsstilar (5 gånger per år).  

VAR GÄRNA I KONTAKT FÖR OFFERT OCH TIDS BOKNING.

                                 Med passion för inredning. Från planering till genomförande.