Homestyling 

Home styling med känsla för detaljerna 

Orterna som vi bor på speglar också alltid vår personlighet.  Vi vill må bra på våra smultronställen och det skall vara ”Hyggelig” skulle danskarna säga: gemytligt harmoniskt och samtidigt smak- och stilfullt.

Som passionerad inredningsarkitekt älskar jag att jobba med de mest varierande stilarna och designerna. Oberoende om det är frågan om lägenhet, hus eller affärsfastigheter: Med förtjusning skapar jag en enastående och harmoniskt ort att trivas på och ger ditt objekt en stilfull och övertygande helhetsbild. 


Privat Homestyling 

Stilfull harmoni för de egna fyra väggarna  

Du skulle vilja fräscha upp inredningen i ditt hem men saknad kanske idéerna, tiden eller rätta handlaget. Låt mig inspirera dig med min kreativitet. Med engagemang och entusiasm skapar jag en harmonisk interiör och tar även fram ett passande färgkoncept. Med lampor och ljus ställer jag ditt hem i sin bästa dager. För höjdpunkter sörjer dekorationsdetaljer och tillbehör. Och alltid i focus; din personlighet och därför integrerar jag dina individuella favoritsaker i ett passande helhetskoncept. Genom kombinationen av interiör designen och funktionaliteten skapar jag en atmosfär som man känner sig hemma i. 


Uppfräschning an intagningen under olika årstider ger omväxling

Bo luftigt och lätt på sommaren och gemytligt och behagligt på vintern-inte möjligt? Låt mig ordna det, en funktionell grundinredning ger mycket spelrum olika slag av interiörer utan att för den skull vara dyr. Redan med enkla medel och den bestående inredningen skapar jag ett nytt utseende helt enligt årstid, livsstil, och inredningstrender och exakt anpassat till din stil och smak. 


Bygg-, ombyggnads- och renoverings planer

Skapa visioner och öppna upp perspektiven 

Det är ofta inte så lätt att föreställa sig hur de kala rummen i ett nybygge eller renovering ser ut inredda. För att underlätta detta så ger jag dig hjälpsamma tips och hänryckande visioner. Dela med dig av dina önskemål och föreställningar och jag ger dig gärna detaljerade råd om stilsäker och harmonisk inredning av ditt nya hem. 


Inredning av affärs utrymmen

Professionell inredning av hotell, restauranger och affärs utrymmen 

Ni skulle vilja ha en n enhetlig helhetsbild av ert företag? En tidsmässig och modern inredning av ert hotell? Kunde er restaurang genom ett nytt utseende bli en ny publikmagnet? Med en känsla för trender och tränat öga inreder jag ert objekt smakfullt och stilsäkert. Jag ger er gärna råd i ert inredningsprojekt och det behöver inte alltid bli dyrt. Ofta räcker det med en modern ommålning och kombinerat med passande textiler och väl placerade assessorer ger det i en handvändning en ny image. Jag skapar gärna en inredning som bjuder in att vistas och må bra i. 

Klicka här om du vill kontakta mig