Om mig

 "le och världen ler med dig"

 Hej, mitt namn är Tanja Rönnlund, en passionerad familjemänniska, kärleksfull mamma och inrednings entusiast.

Kärleken gjorde att jag leva i Tyskland och i Finland. Jag kunde få erfarenhet och kontakter i båda länderna och även i Österrike, Sverige och Spanien. 

Redan tidigt upptäckte jag mitt stora intresse för inredning och dekoration. Denna passion gjorde att jag studerade till inredningsarkitekt och slutförde studierna framgångsrikt 2013.

Min filosofi: Ett hem blir unikt genom människorna som bor där. Därför spelar de personliga och oersättliga objekten en speciell roll för mig. På detta sätt blir hemmet den skönaste platsen på jorden.

Som inredningsarkitekt av kropp och själ får jag inspiration av de mest varierande personligheterna, stilriktningarna och länderna. Framför allt är det de små sakerna som kan ha stor betydelse och lockar fram ett skratt hos mig. Därför utgör en funktionell bas inredning grunden för min inredning. Den ger löpande utrymme  för kreativitet och nya stil idéer . När jag inreder tycker jag mycket om att kombinera nytt och gammalt. På detta sätt uppstår mycket individuella och speciella bomiljöer.

Jag ger dig gärna råd gällande inredning, design och dekoration. Jag ser framemot din kontakt.

 Klicka här om du vill kontakta mig