3D virtuell verklighets plan 

Bli förtrollad av ditt nya hem i 3D

Kom med mig på en fascinerande resa med den virtuella realitetsplaneringen där du kommer att uppleva dina utrymmen på ett nytt och inspirerande sätt. De för dina önskemål skräddarsydda inredningsförslagen, fulla av idéer, inspiration och personlighet, kan du uppleva som verklighetstrogna 3D animationer.

Låt först fantasin flöda och se det sedan färdigt på förhand

Den virtuella realitetsplaneringen gör det möjligt att få en realistisk känsla av det nyinredda hemmet. Detta till och med före man gjort några inköp eller ändringsarbeten. Upptäck lockande golvytor, stämningsfulla färgtoner, en hänryckande interiör och stilfulla dekorations element som pricken på i och som förtrollar dig.

Om det ändå inte riktigt faller dig i smaken? Då kan man lätt byta ut och ändra indelningar, möbler, färger osv så att den nya inredningen exakt motsvarar dina föreställningar och drömmar, som det alltid borde vara.


En ny inredning kombinerat med dina nuvarande älsklings föremål

Det är inte bara nya intryck som väntar dig på den inspirerande 3D resan, som om man så önskar kan göras med VR-glasögon, smartmobil, tablet eller datorn, utan också nuvarande inredningsobjekt och -detaljer kan integreras in den virtuella 360-graders-panorama-färden. 

På detta sätt möter du dina älsklingsmöbler, personliga bilder och textiler som på ett harmoniskt sätt integreras i den nya inredningen. På det här sättet kan man också se på förhand hur de existerande inredningsföremålen skulle passa i en ny bostad.


Klicka här om du gratis vill prova en virtuell 3D Tour.Ideal både för det egna hemmet samt för fastighetsförsäljning eller -uthyrning

Oberoende om du vill ha en ny inrednings-design för ditt hem eller hyra ut eller sälja en fastighet: Med hjälp av den virtuella 3D planeringen kan man simulera olika alternativ och ta tid på sig att få den optimala lösningen. På det här viset sparar du tid, kostnader och kan säkerställa ett hänförande slutresultat som motsvarar din budget.


Den virtuella världen blir verklighet

När du har funnit din dröminredning så kan jag om du önskar se till att den blir verklighet genom att beställa möbler, färger, tapeter och inredningsobjekt. Jag kan även övervaka förverkligandet så att du bara kan njuta av ditt nyinredda hem i fulla drag.

Har du blivit nyfiken på hur ditt dröm hem kunde se ut i 3D virtuell realitet? Hör av dig så kan vi börja resan. Klicka här eller besök mig på hemsidan www.luftschloss2go.com.